Ochrana osobných údajov

 

v súlade so zákonom č.122/2013 Z.z.  o Ochrane osobných údajov

 

 vrátane doplnení vykonaných zákonom č. 84/2014 Z.z. 

Ďakujem Vám za návštevu môjho webu www.dodkadanova.sk . Teší ma Váš záujem.

Ochranu osobných údajov považujem za dôležitú nielen pre jej zákonné usmernenie , ale aj z dôvodu budovania dôvery a pocitu bezpečia pri návšteve mojich stránoch a našej dalšej komunikácii. 

 

Osobné údaje, ktoré sú získané počas návštevy tejto webovej stránky, sú spracované v súlade so zákonom. V zmysle platného zákona Úrad na ochranu osobných údajov SR zaregistroval moje oznámenie IS v roku 2015 pod  identifikačným číslom 1513389.

  • 1
    Aké údaje uchovávam ?
    Vaše údaje zhromažďujem len vtedy, keď mi ich poskytnete dobrovoľne a z vlastnej vôle. Som oprávnená spracúvať ich len v prípade Vášho súhlasu. Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na mojich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre, ankety. Najčastejšie uchovávam tieto osobné údaje: meno, e-mail. Pokiaľ by i napriek snahe o aktuálnosť údajov boli niektoré záznamy nesprávne, radi ich na Váš podnet opravím.
  • 2
    Na čo tieto informácie používam ?
    Vaše osobné údaje budú použité na informovanie o novinkách v oblasti Zvládania konfliktov a mediácie, o nových blogových článkoch, o radách a tipoch, nových službách, produktoch, špeciálnych ponukách, k ďalšej komunikácii a k optimalizácii mojich služieb a to vždy len na tento účel a v nevyhnutnom rozsahu. Zároveň registrovaný udeluje suhlas s tým, aby mu predávajúcí zasiela informácie o připravovaných akciách a ponuke svojich obchodných partnerov. Na odosielanie e-mailov – e-mailová adresa, ktorú ste zadali na našich stránkach môže byť použitá na odosielanie informácií a aktualizácií týkajúcej sa Vašej objednávky. Ak sa budete chcieť kedykoľvek odhlásiť z odoberania emailov, stačí, ak kliknete na odhlasovací odkaz, ktorý je umiestnený v emaily, alebo nám napíšte a my vás odhlásime.
  • 3
    Cookies
    Pre sprehľadnenie vašej orientácie a pohybu na mojej stránke využívam štandardné ukladanie súborov cookies vo Vašom prehliadači., t. j. zaznamenávanie IP adresy (číselný identifikátor Vášho počítača) pridelený Vaším poskytovateľom internetových služieb, navštívené stránky webu, dátum a čas Vašej návštevy. Cookies sú textové súbory, ktoré uloží Váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Ak si neprajete cookies ukladať, môžete ich deaktivovať vo Vašom internetovom prehliadači.
  • 4
    Tretie strany
    Odkazy tretích strán Webové stránky môžu obsahovať odkazy na webové stránky iných spoločností. Je mojou povinnosťou upozorniť Vás na to, že keď kliknete na odkaz na akékoľvek stránky iných spoločností, nenesiem zodpovednosť za súlad ochrany osobných údajov týchto tretích strán. Pred poskytnutím Vašich osobných údajov na webových stránkach tretích strán si, prosím, skontrolujte ich zásady ochrany osobných údajov. Neposkytujem vaše údaje tretím stranám Nepredávam, neobchodujem ani žiadnym iným spôsobom neposkytujem vaše osobné údaje tretím stranám. Výnimkou sú overení a spoľahliví partneri, ktorí spolupracujú na mojich projektoch a obsluhujú vás. Títo partneri sú viazaní diskrétnosťou, súhlasili s uchovávaním vašich údajov v bezpečí a považujú ich za dôverné. Odovzdanie vašich osobných údajov štátnym organizáciám je len na základe riadne vystavených a právoplatných právnych rozhodnutí v súlade so zákonmi Slovenskej republiky.
  • 5
    Dobrovoľný súhlas
    Dobrovoľným vyplnením Vašich osobných údajov (prevažne vašu meilovú adresu a meno) do webového formulára na mojom webe mi týmto dávate súhlas s ich spracovaním v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov. Vaše údaje zhromažďujem len vtedy, keď mi ich poskytnete dobrovoľne a z vlastnej vôle. Som oprávnená spracúvať ich len v prípade Vášho súhlasu.
  • 6
    Odhlásenie
    Vaše osobné údaje používam k tomu, aby som vás mohla informovať o novinkách, nových projektoch, službách a produktoch, anketách. Vaša účasť je dobrovoľná. Mám záujem na tom, aby ste dostávali len vyžiadané emaily. Váš súhlas trvá do doby odhlásenia sa z odberu. V prípade, že si neprajete ďalšie zasielanie elektronických správ, môžete sa z odberu kedykoľvek jednoducho bezplatne odhlásiť klikom na odhlasovací odkaz uvedený v pätičke každého emailu obsahujúceho obchodnú správu. Po odhlásení sa budú Vaše údaje zmazané.
  • 7
    Mlčanlivosť
    Ako prevádzkovateľ pri spracovaní Vašich osobných údajov som povinná zachovávať mlčanlivosť aj po ukončení spracúvania osobných údajov
  • 8
    Zmeny v podmienkach o ochrane osobných údajov
    Ak sa zmenia podmienky o ochrane osobných údajov, uverejníme ich na tejto stránke.
  • 9
    Platnosť
    Tieto podmienky sú platné od 1. 10. 2015.
  • 10
    Kontakt
    V prípade otázok na tému ochrany osobných údajov ma s dôverou kontaktujte : Ing. Jozefa Danová Stračia 9A 949 01 Nitra IČO :42371163 DIČ : 1029332172 web : www.dodkadanova.sk email : jozefa.danova@gmail.com alebo mediator@dodkadanova.sk